How to Prepare Perfect Gogosi cu zahar si ciocolata

Posted on

Gogosi cu zahar si ciocolata. Ce credeti ca poate sa fie mai bun decat o portie de gogosi cu ciocolata, aburinde si pudrate cu zahar intr-o duminica dupa amiaza? Pune untul, zaharul, sarea si coaja de portocale si omogenizeaza. Intr-un castron incapator amesteca faina cu drojdia uscata.

Cu ajutorul unei spatule luam usor cate o gogoasa si o punem la prajit in baie de ulei – foc mediu. Se prajesc uniform pe ambele parti apoi le scoatem pe servetele absorbante. Le lasam sa se racesca apoi le glazuram cu ciocolata topita si decor (colorat + ciocolata alba). You can cook Gogosi cu zahar si ciocolata using 5 ingredients and 0 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Gogosi cu zahar si ciocolata

  1. It’s 130 grams of self raising flour.
  2. You need 130 grams of plain flour.
  3. It’s 2 tbsp of oil.
  4. It’s 400 ml of boiling water.
  5. Prepare 1 pinch of salt.

Se introduc la rece pentru intarirea ciocolatei cateva minute. Reteta culinara Gogosi umplute cu ciocolata din categoriile Aluaturi si Foietaje, Prajituri. Cum sa faci Gogosi umplute cu ciocolata Print Gogosi cu ciocolata la cuptor Rating Gogosi cu ciocolata la cuptor, reteta de gogosi umplute. Se pot servi simple sau umplute dupa preferinta.

Gogosi cu zahar si ciocolata instructions

Noi le indragim tare mult pe cele umplute cu ciocolata. In Bucuresti erau o multime de gogoserii. In piete, in centrul orasului, pe arterele aglomerate. Era imposibil sa nu gasesti o gogoserie. Gogosi umplute cu gem si ciocolata.

Leave a Reply

Your email address will not be published.